Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ρωσία: Τέλη καλοκαιριού οι πτητικές δοκιμές του MiG-35

Οι πτητικές δοκιμές του μαχητικού αεροσκάφους τετάρτης γενιάς MiG-35 (Fulcrum-F) της Ρωσίας πρόκειται να αρχίσουν στα τέλη του τρέχοντος καλοκαιριού και θα διαρκέσουν έως το επόμενο έτος, είπε την Τρίτη ο γενικός διευθυντής του Ηνωμένου Αεροπορικού Ομίλου (UAC) Σεργκέι Κοροτκοφ.
Ο Κορότκοφ σημείωσε ότι οι μαζικές παραδόσεις του MiG-35 στο υπουργείο μπορεί να πραγματοποιηθούν μετά τις δοκιμές.
“Το αεροσκάφος ολοκληρώνει το στάδιο της γενικής συναρμολόγησης, και πρόκειται να μεταβεί στις πτητικές δοκιμές σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Θα αρχίσουμε στα τέλη του καλοκαιριού τις κρατικές δοκιμές στο πλαίσιο προγράμματος του υπουργείου Άμυνας. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν έως το επόμενο έτος”, είπε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ο Κορότκοφ στο εκπαιδευτικό κέντρο Sirius χαρισματικών παιδιών.
Το  MiG-35 είναι ένα πολλαπλών αποστολών 4++ γενιάς μαχητικό, είναι μια περαιτέρω εξέλιξη του μαχητικού αεροσκάφους MiG-29K/KUB και MiG-29M/M2 με βελτιωμένη επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ευελιξία, όπως επίσης και βελτιωμένη απόδοση.
Απόδοση/Μετάφραση απο το sputniknews.com για την Προέλαση.
ΠΗΓΗ
http://www.proelasi.org/2016/07/20/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου