Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Ύστερα θέλουν να ελέγχουν αεροπορικά και όλο το Αιγαίο! ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ : ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ…ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Συνέβη και αυτό στην Τουρκία και μάλιστα σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο δεν γίνεται για πρώτη φορά.
Συγκεκριμένα αεροπλάνο των γραμμών της τουρκικής πολιτικής αεροπορίας, Türk Hava Yolları, απογειώθηκε από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την πόλην İsparta στην νοτιοδυτική Μικράς Ασία όπου υποτίθεται ότι έφτασε μετά από μιάμιση ώρα πτήσης.
Μόλις όμως κατέβηκαν οι επιβάτες και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της παραλαβής των αποσκευών, αντιλήφτηκαν ότι… δεν βρίσκονταν στον προορισμό τους δηλαδή στην πόλη της İsparta, αλλά στην… Καισάρεια, πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα ανατολικά. Προφανώς ο πιλότος και το Κέντρο Έλεγχου είχαν οδηγήσει το αεροπλάνο σε λάθος προορισμό.
ataturk_havalimani_ndan_buyuk_skandal_pasaport_kontrolu_yapilmadan_giris_yaptilar_h24413_d2dfe
Τότε έγινε το  έλα να δεις, καθώς οι οργισμένοι επιβάτες ζητούσαν αμέσως να τους πάνε στον προορισμό τους. Η εταιρεία αναγκάστηκε να ναύλωση άλλο αεροπλάνο για να πάει τους επιβάτες στην πόλη του προορισμού τους.
Αυτά γίνονται μόνο στην Τουρκιά και ύστερα θέλουν να ελέγχουν αεροπορικά και όλο το Αιγαίο!
Μήπως θυμάστε και το Malta Yok;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/01/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%83-%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80.html#ixzz3yl9sKsZS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου