Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ντοκουμέντο: Πότε είπαν οι Σκληροί της Λήμνου «Θα τους τα κάναμε…Οικόπεδo!» (video)


Είναι από σκληρή  η έχθρα και κρατάει από παλιά…Θα τους κάνουμε Οικόπεδο είπαν οι Τσαμπουκάδες της Λήμνου, λίγο πριν μπουν στα μαχητικά τους εκείνον τον παγωμένο  Γενάρη του 1996!
Λίγοι γνωρίζουν και ακόμη λιγότεροι θέλουν να μιλούν για τον Γενάρη του 1996 και για την Νύχτα των Ιμίων ,τόπε που η δεδομένη ετοιμότητα ,η καθαρά πρωτοβουλία των κινήσεων που είχαμε σε όλα τα Μέτωπα ,μετατράπηκε απο μια περιφανή νίκη σε μια μεγαλοπρεπή Ήττα και μάλιστα χωρίς να πέσει ντουφεκιά!
Σήμερα μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια κάποιοι κατάφεραν να μεταδώσουν στους νέους μας και στο λαός μας ότι αποφύγαμε τον πόλεμο και την καταστροφή και να κοκορεύονται κιόλας …Θα έχουμε να λέμε απο αυτό εδώ το μετερίζι όλες αυτές τις ημέρες μέχρι και την Μοιραία Νύχτα των Ιμίων και θα αποκαλύπτουμε όλα και περισσότερα!
Σήμερα ανεβάζουμε ένα μέρος από ένα video που έπαιξε πριν  μερικά χρόνια ,όπου μιλούν οι Τσαμπουκάδες την Λήμνου στον Αλέξη Παπαχελά και τους Φακέλους, αποκαλύπτουν δε  γιατί εκείνο το βράδυ θα τα είχαν κάνει απέναντι από τα Ίμια όλα οικόπεδα!
53c616
Τότε που ο Έβρος γκάζωνε τα Άρματα και τα Αυτοκινούμενα Πυροβόλα και οι Πύραυλοι των Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΧΩΚ είχαν «Loκάρει» όποιο μαχητικό των Τούρκων τολμούσε να απογειωθεί …Τότε που ο Στόλος είχε στοχοποιήσει όλα τα Τουρκικά Πολεμικά Σκάφη  με το Ηθικό στα ύψη…..Τότε κάποιοι κατάφεραν και  μας έκαναν πίσω!
Τότε που ο κάποιος Ναύαρχος δεν το τόλμησε… Ίσως γιατί χρωστούσε χάρη  σε κάποιους που τον επανέφεραν  στην Υπηρεσία!
Τότε που δεν το κάναμε και πιστέψαμε ότι γλυτώσαμε και ίσως τώρα το ξανακάνουμε με χειρότερες συνθήκες …Αλλά μπορεί και να δώσουμε κάποια στρέμματα της Παρτίδας μας για να έχουμε την ησυχία μας, που το είπε ο μετέπειτα «Ηγέτη μας».
limnos
Όμως σαν αυτούς εδώ που θα δείτε και θα ακούσετε  στο Video έχει πολλούς ακόμη η Πατρίδα μας και είναι κάτι που δεν το έχουν υπολογίσει οι ριψάσπιδες και οι προσκυνημένοι!
Μόνο τυχαίο δεν είναι γιατί οι Τούρκοι έχουν άχτι ,αλλά έχουν πάρει και απο φόβο τους Παλαιούς αλλά και τους νέους Χειριστές των Μαχητικών  της Λήμνου!


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/01/%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%84%ce%b7%cf%82.html#ixzz3x4Gd5w2Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου